Sifoane si rigole de pardoseala

Sifoanele de pardoseala pentru industria alimentara avand garda hidraulica si sita cu ochiuri de 4 mm impiedica scurgerea rezidurilor grosiere la canalizare, iar dopul de apa creeat prin asezarea clopotului impiedica degajarea mirosurilor neplacute in unitate. Sita detasabila cu maner cu care sunt prevazute sifoanele este usor de extras si de curatat intr-un recipient pentru refuzuri, impiedicand colmatarea retelei de canalizare.
Confectionate din inox alimentar si intr-o gama variata de dimensiuni (diametre de scurgere cuprinse intre 50 si 160 mm), aceste sifoane sunt ideale pentru dotarea oricarei unitati de industrie alimentara.

Rigolele de canalizare se executa pe pardoseala in lungul liniilor de abatorizare cu scopul de colectare adeseurilor rezultate la prelucrare. Se executa din inox si au panta de scurgere catre sifoane speciale de pardoseala. Aceste sifoane pentru industria alimentara avand garda hidraulica si sita cu ochiuri de 4 mm, au ferestre speciale in care se racordeaza rigola. In acest mod se impiedica scurgerea rezidurilor grosiere la canalizare, iar dopul de apa creeat prin asezarea clopotului sifonului impiedica degajarea mirosurilor neplacute in unitate.

dsc_0077
Detail
dsc_3028
Detail
dsc_3035
Detail
img_3482
Detail
poz
Detail